​​​​​​​ANTICO


​​​​​​​Efect decorativ cu aspect metalic pentru finisaje interioare. Caracteristica principala a efectului este crearea contrastelor de lumina facandu-l foarte potrivit pentru un design clasic dar si modern. Este disponibil intr-o gama mare de nuante si cu efect mai mult sau mai putin metalic.


​​​​​​​Bazele de colorare  sunt Argint, Aur, Auriu deschis, Cupru, Cupru rosu, Bronz, Rosu rubiniu si Negru. Plecand de la aceste baze se nuanteaza cu sistemul de colorare Colordeco si se obtin alte zeci de nuante. In final se pot adauga glitere de o anumita culoare sau multicolore pentru a obtine un efect deosebit.


​​​​​​​Antico este un efect frumos si accesibil, usor de aplicat si permite in functie de tehnica de pensulare, obtinerea unor efecte diferite. Se poate aplica prin pensulare in mai multe directii sau intr-o singura directie, pe vertical sau oblic, iar prin alternarea culorilor se pot obtine fasii colorate - ColorStripes.


​​​​​​​Antico este practic, solid si rezistent​​​​​​​ in timp. Este ideal pentru spatii publice interioare, showroomuri, sali de conferinta, hoteluri, holuri. Este usor de intretinut, poate fi curatat cu o carpa uda, si se retuseaza usor in cazul unor reparatii la pereti. 

​​​​​​​

  • Antico-stripes.jpg
  • Antico-alb.jpg
  • Antico-negru.jpg
  • Antico-bleu.jpg